Är du intresserad och har erfarenhet av att arbeta med par och familjer.

Familjerådgivarna i Småland är ett personal-ägt företag med uppdrag att bl.a. bedriva Familjerådgivning till alla kommunerna i Jönköpings län. Vi har sju mottagningar med huvudkontor i Jönköping. På höglandet finns fyra filialmottagningar och i södra distriktet finns det två.

Vi driver tillsammans företaget och utför alla arbetsuppgifter. Vi arbetar viss del av arbetstiden med familjerådgivning och därutöver har vi andra uppdrag som t.ex. handledning, utbildning och olika slags relationskonsultuppdrag inom ett flertal företag. Vi arbetar aktivt med vår interna handledning och varje ny medarbetare får introduktionshandledning i familjerådgivarens profession. Vi upplever att vi lyckats skapa en kreativ arbetsplats med stort utrymme för entusiasm och nya idéer.

Arbetet som familjerådgivare innebär att under eget behandlingsansvar ta emot par och familjer dag- och kvällstid. Arbetet kräver självständighet och innebär stor frihet under eget ansvar. Arbetet innebär också att vara en del i gruppen och att samspela, samarbeta och stödja varandra. Verksamheten bygger på att gruppen kan fungera väl ihop trots stor geografisk spridning.

Vi söker dig – man eller kvinna – som vill arbeta ihop med oss och dela våra visioner. Du ska vara psykolog eller socionom med grundläggande psykoterapiutbildning. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med två eller flera personer i rummet. Du kan bo på Höglandet, i Jönköping eller i någon av våra södra kommuner. Du är intresserad och känner att du har något att bidra med även i andra delar av vår verksamhet.

Kontakta:
Ell-Marie Wärmegård, HR-ansvarig
0702 – 31 34 28
ell-marie@relationskonsulterna.se